2020 - Zábavné stredy s deťmi - Obec Sedliská - Oficiálna stránka obce

SEDLISKÁ
OFICIÁLNA STRÁNKA OBCE
Prejsť na obsah

2020 - Zábavné stredy s deťmi

Fotogaléria > 2020
Vichodňarské rozprávočki
Rozprávočky môžu byť aj úplne iné keď sa ich naučíme čítať po východniarsky. Pamätáte si na svoju obľúbenú detskú knihu? Knihu, ktorá nás preniesla do ďalekých krajín, knihu, vďaka ktorej sme sa niečo naučili, knihu, ktorá nám zapriala pekné sny, knihu, ktorá nás rozosmiala?
A práve z takej veselej knihy ,,Vichodniarske rozpravočki“  nám prišiel prečítať autor knihy pán Jozef Jenčo známy aj z Kladzanského ľudového divadla KĽUD. Prečítal nám o silnym Ďoďoj, o dome z pary, o šašoj, ktorý stracil svuj ancug. Knihy sú napísané vo východoslovenskom nárečí a o to viac sú nám blízke. Pripravil si pre nás zaujímavý program, ktorý bol plný zábavy a smiechu.  Nezabudli sme ani na vlastné knihy a aby sme si mohli  čítať aj doma, naučili sme sa vyrábať záložky do kníh. Bola to streda plná písmen a ilustrácii.
Futbalová streda
Dňa 08.07.2020 sme na multifunkčnom ihrisku začali prázdninovať aj s našou-vašou letnou stredou. Zahrali sme si futbal. Malí aj veľkí. Dievčatá, aj chlapci. Kto chcel, tak sa k nám pridal a určite neľutoval. Futbalový zápas bol veľmi napínavý , góly lietali na každej strane , a vlastne bolo aj jedno kto vyhral. Dôležité bolo, že sme sa stretli a strávili niekoľko pekných chvíľ spolu. Ale nebolo to len o futbale.  Zahrali sme si rôzne súťaže. Ale to určite viete, veď ste tam boli. Táto streda bola plná športu a adrenalínu!
Návrat na obsah