2021 - 2.uličkový turnaj - Obec Sedliská - Oficiálna stránka obce

SEDLISKÁ
OFICIÁLNA STRÁNKA OBCE
Prejsť na obsah

2021 - 2.uličkový turnaj

Fotogaléria > 2021

2.uličkový turnaj v malom futbale
Obec Sedliská usporiadala 10.júla 2021 na multifunkčnom ihrisku v RELAXParku v Sedliskách 2.ročník uličkového turnaja v malom futbale. Do turnaja sa prihlásilo 6 mužstiev, výlučne tvorených z hráčov/obyvateľov obce a z danej ulice. Hralo sa v dvoch skupinách 2x10min. Futbalové teamy boli vynikajúco pripravené hájiť farby svojej ulice. Víťazom turnaja sa stalo mužstvo ul.Hlavnej a odnieslo si putovný pohár.

Rozhodcovia: Igor Šteger, Jozef Stanovčák

Celkové poradie: 1. Hlavná, 2. Podčičvanské žihadlá, 3. Vyšný konec, 4. Ružičky, 5. Los Blankos, 6.Street Kings

Najlepší brankár turnaja: Kristián Balint
Najlepší strelec turnaja: Jakub Polačko
Najstarší hráč turnaja: Ján Košuda
Sponzori turnaja: Strechy Štec (Peter Štec), Viki Stav (Džurdženík Ján ml.), Patrik Polák – stavebná činnosť, Techado (Jozef Paľko), Vykopeme si - Lukáš Paľko, Agromix, INKO (Vladimír Kolečava), Potraviny Kontura (Dušan Kontura), KRAVA Co, DMJ Market a Obec Sedliská

Poďakovanie patrí všetkým hráčom za kvalitnú hru a kamarátsky prístup k protihráčom, rozhodcom za správnosť rozhodnutí, sponzorom turnaja, ktorí podvihli atraktivitu turnaja, chlapom guľašarom (Ján Rak, Jozef Kollár, Alfonz Sabol) za vynikajúci guláš pre hráčov, pracovníkom obecného úradu za prípravu celého turnaja, a všetkým Vám, ktorí ste prišli podporiť vašu ulicu.
Mgr.Matej Sabol
Starosta obce Sedliská
Návrat na obsah